Beboer info 1 – 2020

Denne info har beklageligvis ikke være uploadet til hjemmesiden før september 2020 (den blev dog omdelt til alle andelshavere)

Så er det igen blevet tid til nyt fra bestyrelsen! 

Vi har nyt at berette omkring følgende emner:

  1. Forårsrengøring
  2. Udskudt generalforsamling
  3. Nye naboer
  4. Altaner hos naboen
  5. Bagtrapperne og loftet 

1) Forårsrengøring
Vores to hovedtrapper har fået en grundig rengøring og polish. Træværk og jeres hoveddøre vil også få en rengøring inden længe, så begge opgange igen kommer til at stå super flot! Hjælp venligst til med at hold vores opgange rene
og pæne.

2) Udskudt generalforsamling
Som alle er bekendt med blev årets generalforsamling kogt ned til de 3 vigtigste punkter og gennemført skriftligt, på grund af Covid-19. Dette betyder ikke at vi ikke skal mødes og snakke resten af punkterne igennem, og så snart at situationen igen tillader det, inviterer vi til fællesmøde i kælderen.

3) Nye naboer
I løbet af foråret har flere andelshavere sat deres lejlighed til salg og det betyder også at vi alle får nye naboer i opgangene. Tag godt imod dem, hjælp til med spørgsmål og henvis gerne til vores hjemmeside: www.1274.dk

 

4) Altaner hos naboen
Som I nok alle har set og hørt er nabo-foreningen i fuld gang med at få opsat altaner. Dette projekt ville vare ved det meste af sommeren. Vi kigger nysgerrigt med og snakker med diverse involverede, for hvem ved, måske er det vores tur næste gang.

 

5) Bagtrapperne og loftet
Husk at hold bagtrapperne fri for rod, pant, skrald mm. Bagtrapperne fungerer som brandvej, og der skal ALTID være plads til at komme ud, hvis ulykken er ude! Vi henstiller også til at man IKKE opbevarer sine ting på lofternes fælles arealer. Det er ikke et sted der skal benyttes til storskrald og lign., tak.

Mange hilsner

Bestyrelsen ved
Rasmus, Anders og Claus

Nørrebro den 24. april – 2020