Beboer info 2 – 2020

Så er det igen blevet tid til nyt fra bestyrelsen!

Vi har nyt at berette omkring følgende emner:

  1. Storskrald/arbejdsdag
  2. Blødvandsanlæg
  3. Nye naboer
  4. Bagtrapperne og loftet
  5. Navneskilte
  6. Nøgler til gården
  7. Vinduerne på tørrelofterne

1) Storskrald/arbejdsdag
Lørdag d. 24. oktober kl 10.00 holder vi arbejdsdag i foreningen. Cykelskuret, loft og kælder skal ryddes op og fejes. Vores to opgange skal plet-males. Ud over det vil der blive bestilt container til storskrald, så hvis I har noget stående I vil af med, så er der mulighed for det på dagen.

Vi håber at se så mange som muligt. Det tager ikke meget mere end en time eller to hvis alle giver en hånd.

2) Blødvandsanlæg
I slutningen af september får vi nyt BWT blødvandsanlæg som gerne skulle fjerne en masse kalk fra vores ”hårde” vand. Det skulle give længere levetid til opvaskemaskiner, vaskemaskiner, rør og lign. Forhåbentlig slipper vi også for at afkalke elkedlen mm. så ofte.

3) Nye naboer
I løbet af foråret og sommeren er flere lejligheder i foreningen blevet solgt og det betyder også at vi har fået nye naboer i opgangene. Tag godt imod dem, hjælp til med spørgsmål og henvis gerne til vores hjemmeside: www.1274.dk 

4) Bagtrapperne og loftet
Husk at hold bagtrapperne fri for rod, pant, skrald mm. Bagtrapperne fungerer som brandvej, og der skal ALTID være plads til at komme ud, hvis ulykken er ude!

5) Navneskilte
Hvis I har brug for navneskilte til holderne ved jeres hoveddøre, så gå ind på www.1274.dk, under menupunktet Bestyrelsen, nederst på siden er der en knap: Klik her for at kontakte bestyrelsen. Angiv de fulde navne der skal på skiltet og hvor det hører til, så sørger vi for det kommer på plads.

6) Nøgler til gården
Hvis I har brug for en ny nøgle til gården, så kan gårdlauget kontaktes på mail:

jagtborg.gaardlauget@gmail.com

Husk at oplys følgende: Fulde navn, adresse, tlf nr. og hvor mange nøgler der ønskes. Nøglerne koster 210kr. pr. stk. De betales på REG: 9570 – KONTO NR: 0007150237 Når betalingen er modtaget vil nøglerne blive afleveret i jeres postkasse hurtigst muligt.

5) Vinduerne på tørrelofterne
Husk at hvis man åbner vinduerne på tørrelofterne så skal de lukkes igen. Vi har desværre oplevet at det regner ind når vinduerne står på ”vid gab”. Dette er især et problem på loftet over Jagtvej 12.

Vi håber alle har haft en god sommer!

Mange hilsner

Bestyrelsen ved
Rasmus, Anders og Claus

Nørrebro den 7. september – 2020